Onze missie

Onze missie is ondernemers met onze kennis en ervaring te helpen hun doelen te bereiken. Dat doen wij door meer te bieden dan alleen de cijfers. Wij kunnen u adviseren over te maken keuzes voor uw bedrijfsuitoefening.
Ook kunnen wij overzicht bieden in uw privé financiën. Door het maken van een financiële planning kunt u eenvoudig zien wat uw inkomen is na uw gewenste pensioendatum of wat u of uw partner te besteden heeft als één van u komt te overlijden.
Daarbij geven wij voorafgaand aan de werkzaamheden een faire prijsopgave. U komt daarmee achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vaste prijs

Wij houden van duidelijkheid. Daarom is onze werkwijze als volgt: vooraf hebben wij inzage in de stukken van de klant, dan kunnen wij daarvoor een juiste prijs geven. Dit geeft u als klant vooraf zekerheid over kosten die de werkzaamheden met zich meebrengen.
Vraag niet telefonisch om een prijsopgave. Wij kunnen zonder stukken niet inschatten wat de reële kosten zijn die de werkzaamheden met zich meebrengen. En de andere vraag die dan opkomt is of de prijsopgave dan niet te hoog wordt vastgesteld of bij een te lage inschatting later hoger wordt gefactureerd. Dat is dus niet de manier waarop wij werken!

Relaties opbouwen

Wij geloven in de lange termijn relatie. Vertrouwen is daar het sleutelwoord. Samen werken aan de toekomst en groei van uw bedrijf dat geeft ons een tevreden gevoel. Hierbij kunt u het meest profiteren van onze expertise die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd. Wij vinden het dan ook een eer dat zoveel klanten ons al jarenlang hun vertrouwen geven met de financiële gegevens en dat zij tevreden zijn over onze dienstverlening

Digitaal werken

Onze filosofie is om u en ons zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarom werken wij veel met Cloud oplossingen. De communicatie gaat daardoor sneller en de papierberg is er bijna niet meer.
Voorbeeld hiervan is de efficiënte boekhoudstraat. Door het standaard inrichten van de facturenstroom bespaart u tijd met zowel de aanlevering van de inkoop als verkoop facturen. Bijkomstig voordeel is dat wij u tijdig advies kunnen geven omdat wij inzage hebben in de vastleggingen. Ook worden de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting accurater verwerkt omdat wij de data niet meer hoeven over te typen.

De boekhouding als vertrekpunt. Heldere financiële rapportering als doel
Moet worden

Met een up to date administratie is meten weten